Qualitat de servei

Avui ha passat un fet que, que jo recordi, mai, m’havia passat a Catalunya…

A casa tenim la connexió a Internet a través de Kabel Deutschland, doncs bé, com que ja fa un any que tenim la connexió, avui s’han presentat un parell de persones a la casa, han comprovat la qualitat de la connexió i, no només això, sinó que directament m’han dit que hauria de trucar a Kabel Deutschland perquè em canviïn tan el router de fibra òptica com el wi-fi, que ja els posen ells mateixos!

Increïble! Encara és hora que espero que vingui algú a Molins de Rei a arreglar els problemes que ens donava la connexió ara sí ara també…

Aquesta entrada ha esta publicada en General, kabel deutschland. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>